Buurtbusvereniging Stedendriehoek zoekt vrijwillige chauffeurs V/M

Regio- De Buurtbusvereniging verzorgt vervoer op regelmatige basis tussen de dorpen in de Stedendriehoek. We rijden volgens een vaste dienstregeling langs vaste routes. Er wordt gereden met 3 moderne busjes voor max. 8 passagiers vanuit de startplaatsen Klarenbeek, Twello en Voorst. Passagiers kunnen reizen met de OV-chipkaart, maar het is ook mogelijk met een strippenkaart te reizen.

De routes van de Buurtbus omvatten Voorst - Twello – Klarenbeek – de Maten – Wilp Achterhoek. Er wordt gereden in 4 clusters van 3 uur per dag van Twello naar Voorst v.v. en van Twello via Klarenbeek , de Eglantier, Ecofactorij, Wilp-Achterhoek naar Twello en omgekeerd. In principe rijdt een chauffeur één maal per week een cluster van 3 uur.

De bussen rijden van maandag t/m vrijdag van 6.30 uur tot 18.30 uur en op zaterdag van 8.50 uur tot 18.00 uur. Er wordt niet gereden op zon- en feestdagen.

Aan de chauffeurs wordt een vergoeding: woon- werk verkeer betaald -huis - startplaats. Een keuring en proefrijden zijn onderdeel van de procedure.

We zijn dringend op zoek naar nieuwe collega’s op de Buurtbus. Heb je interesse of wil je meer informatie? Bel dan met : 06-36551395 of stuur een mail naar: secretaris.bbvstedendriehoek@gmail.com.

Kijk ook op bbv-stedendriehoek.nl voor meer informatie over dienstregeling, routes en tarieven.

woensdag 1 december 2021

Deel dit bericht