Carnaval in Vrogge Reuiers Darp

De Vecht- In het weekend van 9, 10 en 11 februari zal het carnaval weer losbarsten. Vrogge Reuiers Darp is inmiddels al voorzien van een nieuwe verlichte carnavals poort en tijdens het carnavals weekend zal Zalen Centrum de Groot omgetoverd worden in ‘De Grote Slok’ , de narrentempel van de Vrogge Reuiers.

Ook dit jaar hebben de Vrogge Reuiers, onder begeleiding van Prins Peterjan den 1ste, Heerser over het Vrogge Reuiersdarp, wonend langs de gele rietkragen voor het Apeldoorns Kanaal samen met zijn Prinses Ester geboren achter de Twellse molen, adjudant Robin en de raad van elf, een mooi programma samengesteld voor jong en oud.

Onder het motto van Prins Peterjan : GAS OP DIE LOLLIE!

Op vrijdagavond 9 februari zal om 21.00 uur de aftrap worden gegeven van het gezellige Reuiersbal met medewerking van B&B Partyshow.

Entree: leden gratis , niet leden € 8,00, leeftijd vanaf 18 jaar)

Zaterdagmiddag 10 februari

Jeugd Prins Demian, Prinses Isabelle, Adjudant Jarno en de jeugdraad roepen alle kinderen uit Vrogge Reuiers Darp en omgeving op om naar de Grote Slok te komen om samen feest te vieren .

Om 14.00 uur zal het Jeugd Prinsenpaar in polonaise het Knarrenbal openen .

De muziek wordt verzorgd door DJ Pepper .

Entree: 0 t/m 13 jaar gratis , vanaf 14 jaar € 2,00 p.p.

Zaterdagavond om 21.00 uur kan het Groot Narrenbal los barsten, DJ Bart zal ook dit jaar weer zorgen voor de bekende ingrediënten: muziek, gezelligheid en natuurlijk feest!!

Entree : € 10,00, leeftijd vanaf 14 jaar.

Zondagmiddag 11 februari zal het Kleintje Carnaval beginnen als de Vrogge Reuiers terug zijn van de optocht Posterenk – Wilp Achterhoek, de muzikale omlijsting van deze middag en avond zal verzorgd worden door Juanita’s DJ Pepper.

woensdag 31 januari

Deel dit bericht