Collectanten gezocht Twello en Voorst

Voorst/Twello- Mijn naam is Sabine van Gerrevink en ik woon met mijn man en 2 kinderen in Twello. Dit jaar collecteer ik voor de derde keer voor de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.

Binnenkort is het weer zo ver: van 13 t/m 18 november trotseer ik met een paar andere vrijwilligers in Twello, weer en wind om geld op te halen voor kinderen en jongeren met een handicap. De stichting helpt een heleboel mooie projecten te realiseren. Vorig jaar was dat o.a. een fantastische gebaren app, zeer gebruiksvriendelijk voor jong en oud. Onze jongste zoon Julius heeft het syndroom van down en is slechthorend. Wij communiceren met gebaren. Door het gebruiken van de gebaren app kunnen steeds meer mensen “praten” met elkaar en dus ook met onze Julius. Dit is geweldig om te zien en ervaren!

Er zijn nog zoveel meer projecten te realiseren en daarom hoop ik veel geld op te halen tijdens de collecteweek. We hebben een klein team van vrijwilligers binnen Voorst en Twello. Vandaar dat ik graag een oproep doe voor collectanten die ons een handje wil helpen!

Wil jij ons helpen en een uurtje collecteren voor een geweldig mooie stichting?

Voor aanmelding of informatie kun je contact opnemen met Rie Flach-Koopmans op telefoonnr 06-33319945. Of mail naar rflach@nsgk.nl

Zie ook www.nsgk.nl.

Helpt u mee?

Lukt het niet om te collecteren dan treft u mij misschien aan de deur. Hopelijk doet u dan een kleine bijdrage.

Alvast hartelijk bedankt,

Sabine van Gerrevink

woensdag 1 november

Deel dit bericht