Compost en potgrond actie

Nijbroek - Terwolde - De Vecht- Het is alweer een maand geleden dat er werd aangekondigd dat de compost en potgrondactie er aan zat te komen. De actie vindt plaats in Nijbroek/de Vecht op zaterdag 3 maart vanaf 09.00 uur en in Terwolde op zaterdag 10 maart vanaf 09.00 uur. Het motto van de actie is:” Met aankoop van onze grond, maakt u de Roemenen gezond”.

De opbrengst zal grotendeels worden besteed aan een nieuw aan te schaffen sterilisatie apparaat en een ECG apparaat in Loamnes/Alamor in Roemenië, voor de dokterspost. De prijs van de producten is hetzelfde als vorige jaren. Compost € 2.50 per zak; 5 zakken voor € 10.00. Potgrond € 3.50 per zak; 3 zakken voor € 10.00. Berken gardebezems € 7.00 per stuk. Mocht u van plan zij meer dan 10 zakken af te nemen dan kunt bellen 0571291556 of mailen wvdsnel2@gmail.com en wellicht worden deze dan apart gebracht.

Ook als u voor de bestelling van de betreffende zaterdag niet thuis bent kunt bellen of mailen naar dit nummer en dan wordt uw bestelling op de plaats gelegd, die u aangeeft. Mooier kunnen zij het u niet maken.

De Stichting is nog dringend op zoek naar jongeren vanaf 12 jaar (mogen ook ouderen zijn) die de verkopers willen helpen met afrekenen. Voor Nijbroek/de Vecht 1 persoon en voor Terwolde 2 personen. Jij /u kunt zich aanmelden op bovenstaand telefoonnummer of mail.

woensdag 28 februari

Deel dit bericht