Concert Vocaal heren-ensemble Men’s Voices

Eefde- In Kapel op ’t Rijsselt vindt op zondag 10 december om 11.30 uur een concert plaats van Men’s Voices met het programma: Happy Days.

De musici. Men’s Voices is een vocaal ensemble enthousiaste klassiek geschoolde Belgische en Nederlandse zangers. De heren hebben de muziek uit het eerste deel van de vorige eeuw tot hun specialiteit gemaakt.

Als professioneel zanger/musicus hebben ze allemaal hun eigen carrière. Ze vinden elkaar in hun passie en hun liefde voor de muziek.

De muziek

Het repertoire dat de mannen in Eefde zullen brengen bestaat deels uit muziek uit de Roaring Twenties. In deze roerige jaren tussen de beide wereldoorlogen in was nog niet bekend dat geluk heel gewoon zou gaan worden maar leek wel alles mogelijk. Veel bekende stukken van de beroemde Duits-Amerikaanse groep the Comedian Harmonistst zullen de revue passeren, evenals de hits van grote namen uit de tijd van vlak na de Tweede Wereldoorlog zoals The Inkspots en the Platters.Men’s Voices lardeert het optreden met droge relativerende humor en theatrale sketches.

Vocale muziek waar het plezier van afspat.

Kleding en accessoires uit de tijd van de muziek wordt gewaardeerd.

Reserveren: 0575 – 570521, www.kapeloptrijsselt.nl of info@kapeloptrijsselt.nl

Toegang: € 17,50 (inclusief koffie) t/m 18 jaar gratis entree

woensdag 29 november

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws