Concert Winterreise in kapel op ’t Rijsselt

Eefde- Op zondag 9 december om 11.30 uur begint het concert met het Coco Collectief in kapel Op ’t Rijsselt. Toegangsprijs €20 euro (tot 18 jaar gratis) inclusief koffie en programma.

Het Collectief, het verhaal en de muziek.

Het Coco Collectief is een vocaal ensemble van vijf eigenzinnige, klassiek geschoolde zangeressen. Het vijftal streeft niet naar een koorklank, de leden hebben allemaal een eigen succesvolle solo-carrière. Wel is er een sterke onderlinge verbondenheid die zorgt voor een prachtige close harmony.

De zangeressen schuwen het theatrale gebaar niet en zullen zich daarom goed thuis voelen in de Kapel. De begeleiding is in handen van Maurice Lammerts van Bueren, een pianist die zich uistekend staande weet te houden tussen zijn vocale vrouwelijke collega’s.

Het collectief brengt in dit concert onder andere liederen uit Schuberts bekende liederencyclus Winterreise in een geheel eigen vertolking. Daarnaast zullen meerdere pareltjes uit het klassieke vocale repertoire de revue passeren zoals Da unten im Tale van Brahms, Vocalise van Ravel en werk van Poulenc, Bizet en zelfs Piazolla.

En natuurlijk is er een muzikale vooruitblik op het komende kerstfeest.

De Kapel op ‘t Rijsselt is in 2018 het enige podium in het oosten van Nederland waar het collectief is te zien en te horen

Reserveren kan via www.kapeloptrijsselt.nl , via info@kapeloptrijsselt.nl en via 0575-570521 (ook d.m.v. de voice mail).

woensdag 28 november

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws