Creatief dagboek schrijven start 25 september

Twello- Schrijven houdt je gezond, zo blijkt uit onderzoeken. Na het succes van het eerste jaar Schrijven vanuit je hart in 2017 biedt Kunstkring Voorst opnieuw een ontspannende schrijfreeks aan: Je leven schrijven! De locatie is Dorpsstraat 11 A in Twello.

Cursussen en workshops
Er zijn drie mogelijkheden: een vijfdelige basiscursus Creatief Dagboek Schrijven op dinsdagavond, een losse maandelijkse themaworkshop op woensdagavond, of een 2-delige cursus ‘Van Autobio naar Fictie’ op dinsdag of woensdag. De laatste is nieuw. Voor de basiscursus zijn nog enkele plaatsen vrij.

Creatief dagboek schrijven
‘Schrijven werkt ontspannend en maakt vitaal. Of dat nu intuïtief, autobiografisch en/of creatief schrijven is. Het geeft levenskracht en inzicht. Dat hebben meerdere wetenschappelijke onderzoeken bewezen. En iedereen kan het,’ aldus workshopbegeleider en bevoegd docent Lis van der Geer. ‘Wie zijn gevoelens in woorden vat, is zijn emoties beter te baas’, zegt ook Mark Mieras, wetenschapsjournalist. Vanaf dinsdag 25 september begint de 5-delige cursus Creatief Dagboek Schrijven: Schrijven vanuit je hart! Een dagboek (lees: een dagelijks, of zo je wilt een wekelijks schrijfmoment) is geen klaagboek. Alles kan en alles mag. Ook je dromen en wensen ga je exploreren. De ervaring leert dat cursisten met een ontspannen gevoel en een opgeladen batterij weer naar huis gaan.

Aanmelden
Deelnemers dienen zich hiervoor uiterlijk 15 september te hebben aangemeld. Op 17 oktober is de eerste losse thema-schrijfavond, die verder altijd maandelijks ingepland is op een woensdagavond. De cursist komt snel in een eigen schrijfflow en door de speciale opdrachtjes krijgt het kritiekduiveltje geen kans. Deelnemers worden respectvol begeleid en zijn vaak aangenaam verrast door de opdrachten en het resultaat!

Meer informatie
Bij voldoende belangstelling zullen in de loop van het jaar andere en nieuwe schrijfcursussen aangeboden worden. Zie AGENDA op de website www.lisvandergeer.com (JE LEVEN SCHRIJVEN) en de aankondigingen op de Facebook-pagina ‘Schrijf je leven rijker’. Voor informatie of aanmelding (uiterlijk 1,5 week tevoren): workshops, lessenserie Schrijven vanuit je hart of de losse thema-schrijfavonden en contactformulier op www.lisvandergeer.com/CONTACT. Vanaf 2017 maken deze cursussen onderdeel uit van het programma van de Kunstkring Voorst in Twello (www.kunstkringvoorst.nl).

woensdag 12 september

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws