Culinaire winterse wandeling

Terwolde- Donderdag 24 januari heeft de wandelgroep Terwolde een mooie route gelopen over ongebruikelijke paden. Er werd twee keer over een eigen erf gelopen, uiteraard met verkregen toestemming van die eigenaren. Er verzamelden zich rond 15.00 uur 14 personen bij de kerk en ondanks, en misschien wel juist omdát het koud was, is er ook deze keer weer prettig gewandeld. En het was extra mooi natuurlijk door het winterlandschap; er was een snufje wintersportgevoel zo met de eerste sneeuw van deze winter.

Bij Brasserie Kriebelz sloten zich nog 12 mensen aan, een al jaren bestaande traditie, overgenomen van de voormalige Vrouwen van Nu groep: samen stamppot eten na de eerste wandeling van het jaar. Omdat er meerdere stamppotten georganiseerd werden in deze dagen, was er door de organisatie gekozen voor het Kriebelz driegangen menu van januari. Een goede keuze, dat mag gezegd! Gesteld kan worden dat namens alle wandelaars en disgenoten kan worden gezegd dat het in z’n totaliteit een hele fijne middag was: een mooie wandeling, prettig gezelschap en afgesloten met een heerlijke maaltijd. Aan het geroezemoes van de vrouwen en de mannen te horen, werd het ook gezellig gevonden. Met een paar aardig gekozen woorden door Corrie werd de middag afgesloten.

De volgende wandeling zal zijn op dinsdag 12 februari. Vertrek om 13.00 uur bij de kerk. De deelnemers gaan dan met auto’s naar een locatie waar open landschap en bosrijk gebied elkaar afwisselen. Eventueel kan ook daar vanaf het startpunt van de wandeling begonnen worden. Informeer je dan even waar het startpunt zal zijn. Opgeven kan bij corrieswennenhuis@hotmail.com. Tel. 0571291682.

woensdag 30 januari

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws