Cursus In Balans

Twello- Om een goede balans te vinden tussen zorg voor jezelf en zorg voor een ander. Een cursus voor mantelzorgers die zorg geven aan een nabije ander. Dat vraagt soms veel incasseringsvermogen en flexibiliteit. Een goede balans vinden tussen zorgen voor de ander en ontspanning en zorgen voor jezelf, is soms erg moeilijk. Dat kan tot klachten van spanning en stress leiden en zelfs psychische overbelasting veroorzaken. De cursus In Balans geeft handvatten aan mantelzorgers om een goed evenwicht te vinden tussen zorgen voor de naaste en zorgen voor zichzelf om psychische en lichamelijke overbelasting te voorkomen.

Om de mantelzorgers met stress- en spanningsklachten te ondersteunen organiseert Mens en Welzijn Voorst in samenwerking met Impluz de cursus In Balans in Twello. De cursus start op maandag 19 maart van 13.30 – 15.30 uur, en bestaat uit 4 bijeenkomsten (19 maart, 26 maart, 9 april en 16 april 2018).

Voor de deelnemers zijn er geen kosten aan verbonden. Aanmelding kan tot 1 maart.

Geïnteresseerden kunnen meer informatie krijgen bij Annelies Peters 038- 4675680 of Annet Reimert 0571 – 287752. Aanmelden kan per mail: a.reimert@mensenwelzijn.nl

woensdag 28 februari

Deel dit bericht