Cursus Ontspannen de lente in

Hall- Op drie dinsdagochtenden in april verzorgen mindfulnesstrainer Jantine Peters en vegetarisch kookbedrijf Marij Verhaevert de cursus “Iedere dag mindfulness – ontspannen de lente in”. Tijdens deze cursus leren deelnemers ervaren hoe twee ogenschijnlijk eenvoudige activiteiten – lopen en eten – een ingang kunnen zijn om met meer ontspanning in het dagelijks leven te staan.

Jantine zal de deelnemers, al wandelend in natuurgebied de Eerbeeksche Hooilanden, praktische informatie en ervaringsoefeningen geven over hoe om te gaan met onrust en stress. Marij zal tijdens de lunch vertellen en laten proeven/ervaren hoe je rondom voeding meer ontspanning in je leven kunt brengen.

De cursus heeft drie thema’s die op elkaar aansluiten. Tussen de bijeenkomsten in krijgen de deelnemers oefeningen en recepten mee om thuis heel praktisch aan de slag te kunnen.

De cursusdata zijn 2, 9 en 16 april van 10.00 tot 13.00 uur. Locatie: natuurboerderij de Mhene, Lendeweg 4a, in Hall. Meer informatie en opgave: info@aandachtgeeftjekracht.nl of 06-17 369 599

woensdag 20 maart

Deel dit bericht