Dance Party in Het Boshuis is groot succes

Klarenbeek- Alles was in Het Boshuis van te voren al in gereedheid gebracht; stoelen er uit om één dansvloer te creëren, geluid- en lichtinstallatie aangebracht, taps, garderobe, toiletwagen en een verlicht parkeerterrein. Alles was tip top in orde. Dat moest ook, want het was de eerste keer dat er zo’n groots aangepakte Dance Party in Het Boshuis zou plaatsvinden: Het was de TRY-OUT.

Om 21.00 uur op zaterdagavond 25 november startte het optreden van het 12-koppige gezelschap: The Dance Classic Show Band, met een geweldig optreden. De zaal (Het Boshuis) stroomde al snel vol met ruim 400 gasten. Er werd gepraat en gedanst; het was een sfeervolle en gezellige samenkomst. Het leek op elkaar weer ontmoeten – een soort reünie van (oud-)Klarenbekers. Steeds hoorde je opmerkingen als: ‘Zoiets zou vaker moeten gebeuren! Hopelijk wordt het een jaarlijks terugkerend festijn. Wat leuk dat dit zo kan in onze voormalige kerk! Dit zou pastoor eens moeten zien en horen!’

Dus heel veel positieve opmerkingen van bezoekers. Alleen zal het bestuur van Het Boshuis op professionele wijze iets dienen te verbeteren aan de akoestiek van het gebouw. Hulde en dank aan al die ruim vijftig mensen, die zich op vrijwillige basis hebben ingezet om dit grootse festijn mogelijk te maken.

woensdag 6 december

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws