Das Neutenfest in Krakershol Klarenbeek

KLARENBEEK- CV De Neutenkrakers organiseert zaterdag 7 oktober vanaf 21.00 uur Das Neutenfest. Dit feest gaat plaatsvinden in het bekende Krakershol aan de Klarenbeekseweg 93 in Klarenbeek.

Veel redenen voor een feest

CV De Neutenkrakers is blij dat zij weer terecht kunnen op hun vertrouwde locatie, voorheen De Nieuwe Zweep. Iedereen is dan natuurlijk ook welkom om dit Krakers-feest mee te vieren! Want er is veel om te vieren! De toekomst van de locatie wordt binnenkort weer ingericht als cafetaria en een eet- en drinkcafé, alle feesten van de Neutenkrakers hebben daardoor doorgang en CV De Neutenkrakers bestaat aankomend seizoen 50 jaar. Reden voor een feestje dus.

DJ Maurice

DJ Maurice zal deze avond met zijn Après Ski Safari met danseressen, zanger, lichtshow met special effects, confetti , sneeuw en co 2 kanonnen het Krakershol officieel kraken. Met Dance, Happy Hardcore, Nederlandstalig, Rock, Top 40, Club en Feestmuziek gaat de safari on tour! Kaarten zijn aan de deur te verkrijgen. Jong, ouder, Klarenbeek en omgeving kom het Krakershol kraken! CV de neutenkrakers… Altijd in voor een feestje.

www.cvdeneutenkrakers.nl.

woensdag 4 oktober

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws