De boer(in) meehelpen op de boerderij

Nijbroek- Samen met de boer(in) zien, voelen en ruiken de kinderen de vele verschillende dieren. De kinderen gaan gezellig mee met het verzorgen van de dieren. Een belevenis waar ze nog lang over na zullen praten.

De kinderen gaan, met leuke kleine (en grote) kruiwagens de herten voeren, de varkens verwennen door ze te borstelen en de alpaca’s brokjes geven. Daarnaast de pony borstelen, eieren rapen, de pauw bewonderen en nog meer… Door de goede begeleiding, durven de kinderen meer dan er soms gedacht wordt! In de pauze is er tijd om even te spelen o.a. in het hooi en te crossen op de skelters.

Info
Het is ook mogelijk om het gevorderden diploma, of zelfs het expert diploma te gaan.Kosten zijn € 6,50 per kind inclusief diploma, drinken, wat lekkers en een verrassing. Leeftijd ong. 4 t/m 12 jaar. Het begint om 10 uur en duurt ruim 2 uur waarin wij volledig de leiding hebben, dus u kunt fijn meegenieten. Ook geschikt bij regenachtig weer. Één volwassen begeleider (ouder/verzorger) verplicht. Volwassenen € 2,50 p.p.

15, 22, 24 oktober om 10.00-12.15 u. Meer info, update data’s en foto’s:
www.hertenboerderij.nl Middendijk 22, Nijbroek Opgeven 0571-291996 of info@hertenboerderij.nl.

woensdag 16 oktober

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws