De drie wijzen en de kerstmarkt in het dorp

Voorst- Vrijdag 7 december van 15.00 tot 19.00 uur is er weer een kerstmarkt in de dorpskerk van Voorst. In de kerk vindt u een ruim aanbod van brocante, serviesgoed, boeken en kerstspullen. De bloemendames staan in “het koor” met eigengemaakte kerststukken en grafstukken.

In het kerstcafé kunt u ook nog wat nuttigen onder meer snert, oliebollen, glühwein en warme chocolademelk. De opbrengst van dit alles is bestemd voor het onderhoud van de dorpskerk.

Een aantal middenstanders uit het dorp staan ook met hun waar in de kerk. Een gevarieerde markt dus met buiten de levende kerststal.

Natuurlijk ontbreekt de herdertjestocht niet. De eerste tocht begint om 17.00 uur. De laatste tocht om 18.30 uur. Herder Simon neemt jong en oud mee door het duister. Op hun tocht komen zij ook bij de herberg maar zijn ze daar welkom? Balthasar, Melchior en Caspar zijn ook op zoek naar het licht. Het kan koud zijn op deze tocht dus trek lekkere warme kleren aan. Aan het eind van de tocht is er vast warme chocolademelk in het kerstcafé.

De organisatie hoopt veel mensen uit Voorst en omgeving te kunnen begroeten in de mooie warme kerk.

woensdag 28 november

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws