De Kracht van Acht in de Kapel

Voorst- Elke dinsdagavond van 19.00- tot 20.00 uur is er in de Kapel, Enkweg 1 te Voorst, de mogelijkheid om mee te doen aan “De kracht van acht” onder leiding van Liesbeth Drijber.

In de Kracht van Acht (het boek) onthult Lynne Mc Taggart haar opmerkelijke bevindingen van 10 jaar van experimenten met kleine en grote groepen. Over hoe een groep van acht mensen door middel van intentie en gedachten de wereld meer positiviteit kan brengen. Dit begint in ieders leven individueel.

Wanneer een groep van 8 personen zich focust op een voornemen, een enkel doel van één van de deelnemers, ontstaat er een krachtige dynamiek die kan leiden tot reparatie van problemen, heling, op gebied van gezondheid, werk, relaties. Kortom het effect kan zijn dat er positieve ontwikkelingen gaan plaats vinden in het leven van de deelnemer. Maar daarnaast is er een spiegeleffect, niet alleen de ontvanger, maar ook de andere deelnemers kunnen allerlei positieve ontwikkelingen in hun leven waarnemen.

Wil je deelnemen, dan ben je van harte welkom! Van de deelnemers wordt verwacht dat ze minimaal 8 maal deelnemen (uiteraard na een vrijblijvende proef keer), dit voor de continuïteit. Zodra er zes aanmeldingen zijn gaat de groep van start. Er zijn geen kosten aan verbonden. Opgave en informatie: Liesbeth Drijber, l.drijber@hotmail.nl 06-13547389

woensdag 5 september

Deel dit bericht