De Zonnebloem Wilp-Voorst bedankt haar sponsoren

Voorst- De Zonnebloem Wilp-Voorst heeft voor haar gasten het jaar afgesloten met een gezellige middag in kerstsfeer in het dorpshuis in Voorst. Deze middag was de heer Oosterveld te gast en hij vertelde een mooi verhaal herkenbaar verhaal.

Het is belangrijk om naar elkaar om te zien en te helpen waar het nodig is. Aandacht schenken aan je naaste, dat is wat de vrijwilliger van de Zonnebloem ook doet. Aan het eind van de middag werd er een stamppottenbuffet geserveerd wat iedereen goed deed smaken. De middag werd afgesloten door Anneke Weijenberg met een gedicht.

Het afgelopen jaar kan de afdeling van de Zonnebloem terugzien op een geslaagd jaar met veel activiteiten. Velen hebben hieraan deelgenomen. Men heeft onder meer de Keukenhof, de Zandsculpturen, de Tuinen van het Loo, Museum Terschuur en de markt bezocht. Verder was er nog een Paasbrunch, een Boottocht, en patat eten, Daarnaast houden zij maandelijks een knutsel- of spelletjes middag in de Nieuwenhof die door IJsseldal Wonen beschikbaar wordt gesteld. Mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers en de sponsoren hebben zij dit allemaal kunnen realiseren.

Langs deze weg wil de Zonnebloem de sponsoren nog eens hartelijk danken voor hun bijdrage in welke vorm dan ook. Dit zijn: Albert Heijn (emballage actie), Klein Hekkelder veevoeders, Hegeman Bouwteam, Jumbo Twello, Stichting Welzijn Kerspel Voorst, Bakker Gerrits, en De Zonnegaard. Het is fijn te weten dat ondernemers de Zonnebloem ondersteunen waardoor dit alles mogelijk wordt gemaakt.

woensdag 9 januari

Deel dit bericht