Diploma uitreiking Veluws College Twello

Twello- De uitreiking van diploma’s was zoals een diploma-uitreiking hoort te zijn: warm, feestelijk en druk. In het nieuwe gebouw van het Veluws College stroomden de geslaagden en hun gasten dinsdag 4 juli binnen. Een meer dan volle aula vol bezoekers genoot van een bijzonder programma; het werd een avondje theater, het docentencabaret was op dreef en wist de zaal te vermaken.

De heer Maandag in de rol van Matthijs van Nieuwkerk en mevrouw Stojancic als Eva Jinek verbonden in een heus “Twello draait door” grappen en grollen over leerlingen met theateracts en muziek. Zo kwamen tijdens deze feestelijke avond Bennie Jolink en president Trump voorbij en schalde het ‘I will make Twello great again’ en ‘Twello first, Twello first’ door de aula. Er werd gedanst door de Dolly Dots, er werd gezongen door het docentencorps en de geslaagden en hun gasten genoten.

Voor iedereen het in de gaten had, waren de diploma’s uitgereikt en kwam er een einde aan een periode als leerling op het Veluws College. Menig leerling verliet met een lach en soms ook met een traan het gebouw aan de Veilingstraat. De weg ligt open, er wacht hen een mooie toekomst. Met weemoed zullen ze soms nog even terugdenken aan die mooie schooljaren op het Veluws College in Twello en een bijzondere diploma-uitreiking.

woensdag 12 juli

Deel dit bericht