Dorpsfeest Teuge: heerlijk weekend

Teuge- Afgelopen weekend trilde Teuge op zijn grondvesten: het weekend van het Dorpsfeest was weer aangebroken. Dit jaar werd het feest voor het eerst gehouden op het nieuwe feestterrein naast het in aanbouw zijnde gebouw van Stichting Jongerenwerk Peco.

Van vrijdag tot en met zondag stond het in het teken van plezier: van vliegtuigschieten tot feesten in de feesttent, van ‘Gehobbel over de Bobbel’ zeepkistenrace tot genieten van de klanken van de band Crystal Dream, het was een heerlijk weekend in Teuge. Mede door de aankleding, met klossen als eyecatcher, was Dorpsfeest Teuge sfeervol te noemen.

Vrijdagavond was als vanouds gezellig druk. Na het vliegtuigschieten om 18.30 uur begon om 21.00 uur de band Dare Devils te spelen. Ook de Peco DJ’s waren uiteraard aanwezig om de avond van muzikale klanken te voorzien!

Zaterdag waren de kinderen aan de beurt op de leuke Kindermiddag. De organisatie mocht ruim 60 kinderen verwelkomen. Er werden prachtige kunstwerken geschilderd, ballonnen loslaten en natuurlijk gesprongen op een springkussen. ’s Avonds trad de energieke band Crystal Dream op, die de volledige tent op zijn kop zette! Aangevuld met de lekkere beats van de DJ’s. Dat het Dorpsfeest in Teuge in trek is bleek uit het aantal verkochte kaarten: de zaterdagavond was tot op een paar laatste kaarten na uitverkocht.

Zondagmiddag was er traditiegetrouw vanaf 13.00 uur gezelligheid bij de tent. Tevens werd er een heuse zeepkistenrace georganiseerd: Hobbel over de Bobbel! Burgemeester Penninx gaf het startsein. De weergoden waren fantastisch gezind en liet de organisatie niet in de steek. Waar het voor het weekend nog regende, was het de zondag droog. Het terrein was wat drassig, maar daar leek de bezoeker geen last van te hebben. De opkomst was als vanouds. De jonge band Kraakthelder bracht met hun enthousiasme met gemak de menigte in beweging. DJ Sander kon bij de zondagmiddag natuurlijk niet ontbreken en draaide zoals gewoonlijk de pannen van het dak.

De organisatie kijkt terug op een fantastisch weekend. Mede dankzij de tomeloze inzet van de vele vrijwilligers die Peco kent kon ook dit jaar het Dorpsfeest als een mooi evenement worden beschouwd.

woensdag 13 september

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws