Driedaags Volksfeest prachtig verlopen

Voorst- Met een kinderdanceparty op vrijdagmiddag ging het feest in het dorp voor alle kinderen van start en daarna natuurlijk naar de kermis. Sinds een paar jaar is er aan het eind van vrijdagmiddag een VriMiBo, de vrijdagmiddagborrel, om het feestweekend in te luiden, gevolgd door een barbecue. Bijna tweehonderd liefhebbers schoven aan. De eerste dag van het Volksfeest werd afgesloten met een muziek en show van The Dance Classic Showband.

Niet meer weg te denken is de oldtimertoertocht op zaterdagmorgen. Voor de 14e keer vertrokken rond de 100 trekkers voor een toertocht door Voorst en omgeving.

Om 13.30 uur begon het vogelschieten en ruim twee uur later viel de vogel door een schot van Jolanda Kooistra. Mede vanwege het zomerweer was het druk en genoten ook de omstanders van de muziek van het akoestisch trio Vuur&Vlam. Ook de zaterdagavond was de tent vol voor Jackfire & DJteam Deftagh.

Familiedag

Op zondag was het familiedag, te beginnen met iets nieuws namelijk een gezellige bingo voor senioren (en iets jongere bingoliefhebbers) in de tent met koffie en koek, een advocaatje met tot slot een eenvoudige lunch. Om 12.00 uur begon de eerste vliegshow van modelvliegtuigen, die om 16.00 uur nogmaals werd herhaald.

Twaalf teams bonden de strijd aan bij het Dorpsspel, terwijl dj Robbie voor opzwepende muziek zorgde. De vele waterspelletjes kwamen goed uit bij de zomerse temperaturen.

Het Dorpsspel werd gewonnen door de Puinbrekers.

Overige uitslag:

Punten

1 de Puinbrekers 60

2 Tempert meubels 53

3 Petra sports 49

4 VVVoorst 1 44

5 de Sloopkogels 42

6 Drommels, drommels en nog eens drommels 40

7 de BBQ masters 36

8 de Puinbrakers 34

9 Ongekend 31

10 Poar Neem’m 24

11 Bitches on fire 20

12 Petra sports 2 14

woensdag 13 juni

Deel dit bericht