Eerste Klompenfeest voor Kindercentrum De Kruimelkring groot succes

Twello- Afgelopen vrijdag stond De Kruimelkring voor het eerst op het Klompenfeest om de nieuwe vorm Kindercentrum De Kruimelkring, waarmee zij per 1 oktober van start gaan, te promoten. Deze primeur was direct een groot succes. In de kraam konden kinderen zelf slijm maken en dat trok boven verwachting veel aandacht.

Klompenfeest
Om de extra opvangmogelijkheden bekend te maken stond De Kruimelkring afgelopen vrijdag met een kraam op het Klompenfeest. In de kraam was informatie te krijgen over de verschillende opvangmogelijkheden en kon de eerste opzet van het nieuwe speelplein worden bewonderd. Daarnaast waren er natuurlijk ook activiteiten voor kinderen. Zeker zo’n 200 kinderen hebben bij de kraam op het Marktplein zelf slijm gemaakt. Onder het toeziend oog van ouders of opa´s en oma´s mochten de kinderen onder begeleiding van De Kruimelkring zelf aan de slag. Het slijm kon in verschillende kleuren gemaakt worden en eventueel worden voorzien van glitters. Het eindresultaat werd meegegeven in een aluminium blikje met het logo van De Kruimelkring. Dat de actie aansloeg bleek wel uit het feit dat er vrijdag een wachtrij was en er zelfs zaterdag nog gevraagd werd wanneer er weer slijm gemaakt kon worden.

Extra aanbod kinderopvang Twello
Naast de peuterspeelzaal, die al meer dan 50 jaar bestaat, komt er per 1 oktober een kinderdagverblijfgroep voor 0 tot 4 jarigen en per 1 november een groep voor BSO onder het dak van De Kruimelkring. Met deze uitbreiding zorgt Kindercentrum De Kruimelkring dit najaar voor extra opvangmogelijkheden in Twello.

Inschrijven
Ondanks dat het kindercentrum in de nieuwe vorm pas vanaf 1 oktober van start gaat, kunnen kinderen nu al worden inschrijven. Wil je graag eerst een keer komen kijken, dan ben je van harte welkom. Meer informatie staat op www.dekruimelkring.nl.

woensdag 12 september

Deel dit bericht