Einde vakantie, tijd voor de “Ronde van Terwolde”

Terwolde- De zomervakantie is nagenoeg ten einde, vanaf maandag 21 augustus begint voor een ieder de dagelijkse routine weer. Om voor een mooie afsluiting van de zomerperiode te zorgen en gezamenlijk nog even iets gezelligs en sportiefs te doen wordt er op 27 augustus voor de vierde keer een “Ronde van Terwolde” gehouden.

Zondag 27 augustus zal het sportcomplex “Woldermarck” van SV Terwolde weer het centrum zijn voor de start van deze ronde. Het jaarlijks terugkerende hardloop-, wandel- en rolstoelevenement voor het hele gezin. Afgelopen jaren hebben rolstoelers en wheelers het parcours kunnen verkennen en ook voor hen is het zeer geschikt. De organisatie geeft aan het erg leuk te vinden wanneer meer wheelers deel zouden nemen aan deze ronde. Zij zijn van harte welkom.

Ook dit jaar weer een parcours van 6 en van 12 km. De wandelaars en hardlopers komen elkaar onderweg tegen waarbij de hardlopers enthousiast worden aangemoedigd door de wandelaars.
Ook de pitstop met koffie zal zeker niet ontbreken. De Ronde staat inmiddels bekend als zeer gezellig, goed verzorgt en natuurlijk een prachtige omgeving. Het is een prachtig moment om als grote training te gebruiken voor bijvoorbeeld de Dam tot Dam loop of andere wandel- of hardloopevenementen in september.
De wandelaars van de 12 km kunnen ook dit jaar weer om 09.00 uur starten. De ervaring van vorig jaar heeft geleerd dat ook deze wandelaars dan terugkomen op het complex waar nog veel gezelligheid is. De wandelaars van de 6 km , alle hardlopers en alle wheelers starten om 10.00 uur.
De Ronde van Terwolde is een activiteit van de Stichting Tamara. Alle opbrengsten komen dan ook bij deze stichting terecht. De stichting steunt concrete, kleinschalige doelen en projecten binnen onze eigen regio zodat zichtbaar én tastbaar is waar het geld naar toe gaat. De organisatie van de Ronde van Terwolde is dankbaar voor alle ondernemers die op diverse wijzen dit evenement sponsoren. Dit maakt het mogelijk dat de inschrijfgelden van de deelnemers volledig ingezet kan worden voor de diverse projecten van de Stichting Tamara. Op www.stichtingtamara.nl kunt u vinden welke activiteiten zij afgelopen jaar hebben ondersteund.
Inschrijven kan op 27 augustus 2017 op het sportcomplex De Woldermarck in Terwolde. Inschrijfgeld is €7,50 p.p. zowel voor de wandelaars als voor de wheelers en hardlopers. Meer informatie kunt u op de site www.rondevanterwolde.nl vinden.

woensdag 9 augustus

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws