Elisabeth`s Taartenbakkerij binnenkort open

Eind maart opent Elisabeth’s Taartenbakkerij in Wilp. Met gebruik van biologische- en streekproducten bakt Elisabeth Honderslo ambachtelijke, robuuste taarten voor horeca en particulieren. Elisabeth is gediplomeerd kok met een voorliefde voor bakken. Dat doet ze al een aantal jaren in de keuken van De Kribbe, in het buitengebied van Wilp. “Ik bak taarten die passen bij de omgeving, robuust met pure smaken, een bewuste keuze van ingrediënten en net even anders,” vertelt ze. Populaire taarten zijn bijvoorbeeld de sinaasappeltaart met dadels en worteltaart met witte chocolade.

Openingsactie

In het najaar van 2016 is Elisabeth gestart met bakken voor andere horeca en particulieren. Het groeit en dat past niet meer in de keuken van De Kribbe. Afgelopen maanden is hard gewerkt aan een eigen bakkerij, gehuisvest in De Kribbe. “Ik blijf natuurlijk huisleverancier van De Kribbe, maar heb straks de ruimte om mijn bakactiviteiten verder uit te breiden. De nieuwe ovens zijn inmiddels getest en warm gedraaid. We zetten komende weken nog de laatste puntjes op de i, zodat ik er vanaf het paasweekend helemaal klaar voor ben Dan start ook weer het seizoen van De Kribbe met dagelijkse opening,” geeft Elisabeth nog aan. Particulieren kunnen overigens ook gewoon terecht bij Elisabeth. Taarten en cakes zijn te bestellen via de website: www.detaartenbakkerij.nl. Om de opening van Elisabeth’s Taartenbakkerij in Wilp te vieren is er tijdens het paasweekend een speciale openingsactie: een advocaattaart met rood fruit voor 10 personen voor € 13,50 (uiterlijk 28 maart te bestellen). Plus bij de bestelling twee koffie/thee en een brownie (om te delen) cadeau bij De Kribbe.

woensdag 14 maart 2018

Deel dit bericht