Eten in de molen

Terwolde- Ben je vrijwilliger bij sv Terwolde, Ons Genoegen, Zangvereniging Eendracht, Doe Club, Stichtingen of speeltuinvereniging, etc. etc? Kom dan ook naar de molen!. We zullen laten zien hoeveel vrijwilligers Terwolde heeft. Deel dit bericht naar alle vrijwilligers uit Terwolde en kom naar de vrijwilligersavond in de molen, want we gaan aan tafel met de burgemeester.

De gemeente Voorst kent veel vrijwilligers. Daar is de gemeente trots op. Daarom organiseert Stichting Mens en Welzijn voor alle vrijwilligers in de gemeente Voorst een bijeenkomst om ze te bedanken voor hun inzet bij diverse verenigingen en organisaties. Deze keer gaat de burgemeester naar de dorpen toe. Stichting Mens en Welzijn Voorst organiseert in opdracht van de gemeente in alle 12 dorpen een “Aan tafel met de burgemeester”. Terwolde is het eerst aan de beurt en in de loop van 2019 volgen de overige dorpen. Voor wie: alle vrijwilligers in Terwolde. Datum: vrijdag 14 december. Locatie: molen “De Ooievaar” in Terwolde.Tijd: 18.00- 19.30 uur.

Voor alle vrijwilligers staat er een heerlijk stamppotbuffet klaar gemaakt door Brasserie KriebelZ uit Terwolde. De molen wordt verwarmt door heaters, trek voor de zekerheid iets warms aan. Het is de bedoeling dat het een gezellig samenzijn wordt met de burgemeester en voor alle vrijwilligers van Terwolde voor jong en oud! De avond is geheel kosteloos en na afloop krijgt u een leuke attentie mee naar huis. Ben je vrijwilliger en wil je aanwezig zijn bij het stamppotbuffet in de molen? Meldt u zich dan vóór vrijdag 7 december aan bij de organisatie: Stichting Mens en Welzijn, vrijwilligerscentrale@mensenwelzijn.nl of bij uw dorpscontactpersoon Lucia Kiesbrink: dorpscontactpersoonterwolde@gmail.com.

woensdag 5 december

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws