Excelsior en Cadenza laten zich horen bij de verkiezingsbus

Twello- Afgelopen zaterdagmiddag hebben muziekvereniging Excelsior en Cadenza uit Twello zich van hun beste kant laten horen bij de verkiezingsbus van omroep Gelderland op het marktplein in Twello. Politieke partijen gingen in de bus met elkaar in discussie over onderwerpen die in de gemeente Voorst belangrijk zijn bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Om de politiek te laten zien en horen dat het culturele leven in de gemeente Voorst leeft hebben de twee Twellose muziekverenigingen het idee opgevat om samen de politiek te ‘trakteren’ op een serenade.

De verkiezingsbus was in Twello i.s.m. Radio Voorst en omroep Gelderland. Op diverse Facebookpagina’s van Voorster politieke partijen en omroep Gelderland is een gedeelte van het optreden van de Twellose muzikanten terug te bekijken/beluisteren.

Muziekverenigingen in de gemeente Voorst ontvangen vanuit de gemeente jaarlijks een subsidie bedrag. Excelsior en Cadenza hopen door deze serenade dat politieke partijen zien wat er met het geld gedaan wordt en dat deze gemeentelijke bijdrage essentieel is voor het draaiende houden van muziekverenigingen.

Excelsior en Cadenza nodigen u van harte uit op een van de komende concerten die zij gaan geven.

Zaterdag 10 maart – 19.30 uur sporthal Jachtlust, Diner Show – Excelsior Twello

Zaterdag 21 april – Sporthal Jachtlust, Music & More – Cadenza Twello

woensdag 28 februari

Deel dit bericht