Excelsior speelt met ‘Herfst’noten

TWELLO/EPE.-Zaterdagavond 26 oktober a.s. gaan de muzikanten van Excelsior Twello op bezoek bij haar zustervereniging uit Vaassen. Omdat er in Vaassen geen geschikte concertzaal te vinden is, is het orkest uitgeweken naar het gemeentehuis van Epe.

Beide fanfare orkesten zijn flink aan de weg aan het timmeren, er staat niet voor niets op de poster: Populaire en originele fanfare muziek door 2 ambitieuze amateurorkesten.

Excelsior is het afgelopen jaar olv Thijs Musch flink gegroeid, zowel muzikaal als in ledenaantal. Het Twellose fanfare orkest bestaat nu uit ruim 50 muzikanten.

Ook het programma is ambitieus, de muziekcommissie en de dirigent hebben gekozen voor 2 grote concertwerken, te weten; Sirocco en Jericho. Werken waar het orkest flink wat herfstnoten te spelen heeft. Naast deze prachtige concertwerken zal ook de mars Unter dem Doppeladler, het koraal Locus Iste en het openingswerk Where eagles Soar ten gehore worden gebracht.

Fanfare Corps Vaassen is zich aan het voorbereiden op haar deelname aan het concours op 30 november a.s.

Het programma start om 19.30 uur, vanaf 19.00 uur gaan de deuren van het gemeentehuis open. Tegen inlevering van uw kaartje krijgt u gratis een kopje koffie/thee.

Kaarten voor dit concert kunt u kopen bij de leden van Excelsior of bij boekhandel Oonk in Twello. De kaarten kosten € 7,50.

Laat u verrassen door 2 ambitieuze fanfare orkesten en kom op zaterdag 26 oktober naar Epe.

woensdag 9 oktober

Deel dit bericht