Fit &Fun Voorwaarts – JuRo Unirek/VZV

TWELLO-

Na twee uitwedstrijden mochten we weer een keer spelen in onze vertrouwde Jachtlust. De tegenstander was VZV, de nummer 3 van de competitie. De uitwedstrijd werd verloren met 27-21. Pas in de laatste tien minuten kon toen VZV de wedstrijd naar zich toe trekken. Al weken werd ons team geteisterd door blessures. Nu was er goed nieuws vanaf de blessurebank, Alineke en Laura die beide een enkelblessure hadden mochten weer speelminuten maken.

Na het beginsignaal van de scheidsrechters wist VZV al snel te scoren vanuit de hoek met een lob bal. En ook de 2-0 volgde al snel. Sharin wist voor Voorwaarts het eerste doelpunt te maken vanuit de hoek. Er werd in de verdediging van ons te veel ruimte weg gegeven, waardoor VZV makkelijk kon scoren. Wij daarin tegen creëerden wel kansen maar wisten deze niet af te maken. De keeper van VZV stond vaak in de weg. Daardoor stonden we al snel achter met 11-2. Omschakeling van VZV was snel en kon makkelijk scoren via de snelle tegenaanval. Ook al wist Lieke nog een paar mooie ballen te stoppen, was de ruststand 8-17.
In de tweede helft knokten en vochten we voor elke bal. Daimy wist het doel vaak te vinden, mooie passeeracties, onderhandse schoten en ook de penalty’s zaten er strak in. Ook Laura wist te scoren met een schot van afstand en onze hoeken Sharin, Alineke en Keyara wisten het net te vinden. Door de slechte start in de eerste helft liepen we de hele wedstrijd achter de feiten aan. We konden het gat niet dichten en zo bleef VZV ruim op voorsprong. Eindstand 23-34. Volgende week hebben wij geen wedstrijd. Het Nederlands Dames team speelt dan het WK in Japan. Onze volgende wedstrijd is 7 december tegen de nummer 1 van de competitie VOC. Wij zullen spelen om 19:30 in Amsterdam. Geef je op en rij gezellig mee in de Happybus.