Floralia OBS De Dalk

Klarenbeek- Afgelopen zaterdag 7 oktober was het volop feest bij O.B.S. De Dalk. Dit jaar werd er voor de 36ste keer de Floralia georganiseerd. Het thema van dit jaar was: griezelen. Vrijdag werd door alle leerlingen iets moois gemaakt waar een prijs mee te winnen was. Groep 1 & 2 gingen hun fietsen mooi versieren en groep 3 t/m 8 maakten mooie bloemstukken. Velen hadden de creaties in het thema gemaakt, erg leuk. Om 15.30 uur kwam er een onafhankelijke jury die alles kwam beoordelen. Er was een 1ste, 2de en 3de prijs te winnen, maar ook een originaliteitprijs.

De prijsuitslag was:

1ste prijs: Bradley, Sam, Emma, Kyano, Lieke, Lisanne, Wesley en Bryan
2de prijs: Wayne, Daan, Noortje, Larissa, Max, Nancy, Jordi en Thomas
3de prijs: Sjoerd, Mila, Noëlle, Feline, Celeste, Sam en Maikel
Originaliteit prijs: Nick, Marinthe, Daniek, Jeffrey, Maud, Wouter en Nick
Ook zaterdag stond volop in het thema van Griezelen, de ruimtes en klassen waren mooi versierd. Kinderen konden zich laten schminken, een tattoo laten zetten, grabbelen uit de vieze pot met heksen snot. Ook kon er aan het kleine rad gedraaid worden. De kinderen konden mee doen op een Rodeostier, hoelang kun je dat dan volhouden… Verder konden de leerlingen mee doen aan een workshop zelf heksen snot maken. Ook konden ze voelen en proeven uit diverse dozen, griezelig eng. Want wat zit er dan toch in. Men kon heksenhoeden gooien om een leuke prijs te winnen. En wat dacht van je van de spannende griezelgrot waar je doorheen kon lopen. Wat hebben we een gegil gehoord. Uiteraard was er het rad van avontuur, waar ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen waren. Mensen konden een gokje wagen door de naam in te vullen op een papier. Volwassenen konden hiermee het mooie boodschappen pakket van de Plus winnen en de kinderen een waar griezelpakket. In de hal konden de kinderen en volwassenen nog genieten van de overheerlijke hamburgers en griezelsoep. De koffie, thee, limonade en chips en uiteraard de maakten het gehele feest af. Om 16.30 uur was de verloting, waar mooie prijzen mee te winnen waren. De winnaars hebben de prijzen reeds ontvangen.
Graag zouden we De Plus, willen bedanken voor de sponsoring. Uiteraard willen we ook alle kinderen, de jury voor het beoordelen van de creaties van de kinderen, de leerkrachten van de school en alle hulp ouders bedanken. Natuurlijk bedanken we ook u als bezoekers aan de Floralia. Mede dankzij u allen kunnen wij terug kijken op een zeer gezellige en geslaagde Floralia. De opbrengst van de floralia zal ten goede komen aan de kinderen van de school

woensdag 11 oktober

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws