Fractievoorzitter van GemeenteBelangen Sander Stronks stopt met politiek

Gemeente Voorst- Sinds Wenters is overgenomen door Lars Fridrichs en Ronald Brinkerink van Sportcentrum Fit & Fun is er veel veranderd in de club. Er is inmiddels serieus geïnvesteerd om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Als eerste zijn alle oude spinbikes vervangen door fonkelnieuwe bikes van het merk BodyBike. “Voorzichtig inrijden doen we niet aan” is het motto van de fietsers en de sfeer zit er iedere spinning les dan ook goed in.

Met de tweede investering heeft Fit & Fun iedereen heel blij gemaakt volgens Lars Fridrichs. Het gehele pand is voorzien van klimaatbeheersing, zodat het ook tijdens de warme dagen prima sporten is. Hiervoor zijn maar liefst 5 koelunits op het dak geplaatst. Er wordt nu veel gezweet in de club; maar dat komt door het harde werken en niet omdat het buiten zo warm is.
Ondanks dat de fitness apparatuur nog prima werkte, hebben Brinkerink en Fridrichs besloten om de hele fitnessruimte te vernieuwen. De allernieuwste apparatuur van het top merkt Panatta valt goed in de smaak bij de klanten. Zowel de krachtapparatuur als de cardio apparatuur, loopbanden en crosstrainers zijn vervangen.
Een belangrijke aanpassing is die in ons begeleidingssysteem. In alle vestigingen, dus ook in Twello volgen wij onze klanten. We maken dit mogelijk door ons unieke “Fitnessafspraken begeleidingssysteem” Lars: “Als je start, gaan we kijken wat je doelen zijn. Je krijgt een bodycheck, een introductie training en we maken trainingsschema’s op maat . Dat hoeft niet, maar dit systeem draagt bij aan goede begeleiding op maat.”
Sportcentrum Fit & Fun werkt in Deventer, Eerbeek en Twello met een all inclusive concept. Dat houdt in dat klanten aan alle activiteiten mee kunnen doen. Er hoeft niet apart betaald te worden voor groepslessen. Koffie, thee en andere warme dranken zitten gewoon bij het abonnement in en als men een onbeperkt abonnement heeft, is de zonnebank ook gratis.
Nieuwsgierig geworden? Fit & Fun nodigt je graag uit voor een geheel vrijblijvend rondje door de club! We gaan samen kijken wat voor jou de beste mogelijkheden zijn! Je kan hiervoor een contactformulier op onze website www.fit-fun.nl invullen of je kan bellen met 0571-274843. Team Fit & Fun staat ook voor jou klaar.

woensdag 12 juli

Deel dit bericht