Gemeente Voorst krijgt haar samen loop voor hoop

Gemeente Voorst- Een aantal mensen hebben hun schouders er onder gezet. Zij willen dit breed opzetten voor alle bewoners in de Gemeente Voorst . De Heer D.R. J.C. Terlouw heeft het ambassadeurs schap aanvaart en zal op deze avond aanwezig zijn. SV Twello heeft haar accommodatie beschikbaar gesteld waar de organisatie erg dankbaar is.

Ook de support van de Gemeente Voorst is geweldig. Dinsdag 16 Januari vindt de Kick off plaats in het sportcomplex aan de Zuiderlaan in Twello, inloop vanaf 19.30 uur.

Een ieder die hier voor belangstelling heeft of zijn of haar steentje wil bijdragen is van harte welkom. Burgemeester de Heer Penninx zal de aftrap geven .
Het zal een gevarieerd programma zijn van sprekers een demo van de ritmische gymnastiek van SV Twello als mede het optreden van een zangeres .
Na het officiële gedeelte is er gelegenheid om kennis te maken met de commissie en waar u uw met uw vragen terecht kunt. Noteer 16 januari 2018 de kick off en 7 en 8 Juli de samen loop .
Het doel is om een geweldig bedrag in te zamelen voor het K.W.F. waar zij mee het onderzoek naar kanker op een nog hoger plan kunnen brengen .
Want wie in zijn of haar familie heeft de ziekte kanker niet aan de lijve onder vonden .

woensdag 3 januari

Deel dit bericht