Gevarieerd programma 29ste Dorpsfeest

Wilp-Achterhoek- Op 19, 20 en 21 juni vindt het gezellige Dorpsfeest plaats in Wilp-Achterhoek. Ook voor deze 29ste editie is er weer een leuk en afwisselend programma in elkaar gezet. Het feestterrein krijgt dit jaar een extra feestelijke uitstraling met een enorme parasol, waaronder het goed toeven is. Vrijdag 19 juni begint het feestweekend met het vogelschieten voor de jeugd en de volwassenen. Wie worden de opvolgers van Demi Berndsen (jeugd) en Pieter-Jan Overkamp (volwassenen)? Daarna begint de gezellige, gratis toegankelijke, feestavond met de zes-mans band Still Blue.

Trekker toertocht

Zaterdag 20 juni gaat het feest vanaf 10.00 uur verder voor de jeugd tot 12 jaar. De opzet is veranderd ten opzichte van de jaren ervoor en staal geheel in het teken van cowboys en indianen. Kinderen kunnen hun eigen wigwam bouwen. Ook staat er schminken, broodjes bakken en een disco op het programma. De trekker-toertocht was vorig jaar zo’n succes dat het een vervolg krijgt. Opgeven hiervoor kan al op: toertochtwilp-achterhoek@ hotmail.com. Bij terugkomst kan iedereen meedoen met het line-dancen. De Black Star Country Dancers uit Apeldoorn geven een demonstratie. De avond in Wilp-Achterhoek zit bomvol met de Hottub Heroes, Altijd Larstig en Rob gasd’rop. Stilstaan is geen optie met de energie van de Hottub Heroes. Een kolkend bad met scheurende gitaren, stevige beats en dikke synthesizers wordt afgewisseld met de leukste meezingers. Binnenkort start de voorverkoop.

Pianoshow

Zondagochtend 21 juni zal vanaf 11.00 uur Mondolia optreden in de feesttent. Heerlijk genieten van mooie muziek van vele instrumenten en meezingen met bekende nummers.

’s Middags is er voor iedereen, van jong tot oud, een gezellig en gevarieerd programma. Wout Zijlstra, de sterkste man van Nederland komt naar Wilp-Achterhoek. Hij zal een demonstatie geven van zijn kunnen en natuurlijk daagt hij je uit om het tegen hem op te nemen. Verder deze zondag een pianoshow met Duo End, Party Harry en DJ Wesley. DJ Sander sluit het Dorpsfeest rond 22.00 uur knallend af. Natuurlijk zijn de schiettent, de botsauto’s en de snackwagen er het hele weekend. Het feestterrein is wederom aan de Zwarte Kolkstraat, tegenover de school.

Ook dit jaar staat er een toertocht met oude trekkers op het programma.

woensdag 18 maart

Deel dit bericht