Gezellige paasviering op OBS De Dalk

Klarenbeek- Op woensdag 28 maart was het weer tijd voor de jaarlijkse paasactiviteit op OBS De Dalk.

Dit jaar heeft de Ouderraad een superleuke workshop bloemschikken georganiseerd. Het terra potje mocht omwikkeld worden met geel touw, zodat het op een mandje leek. Hengsel eraan, met een bolletje mos en blauwe druifjes erin. Zelfs nog een kleine paastakjes met kuikens en eitjes erin. Ook konden de leerlingen oud Hollandse paas spelletjes spelen zoals jeu de haas, paashaas punten gooien en de eier-lepel race.

Tussen de activiteiten door konden ze natuurlijk de paas eieren gaan zoeken. Groep 1 t/m 4 op het plein en groep 5 t/m 8 op het veld. Ook waren er dit jaar twee gouden eieren verstopt. Dit jaar kwam zelfs de paashaas op bezoek met de eieren zoeken.

Ondertussen werd de paas picknick klaargezet, waaraan alle leerlingen aan het einde van deze geslaagde ochtend konden deelnemen. Uiteraard ontbrak het gekookte eitje niet. Dit keer met allemaal leuke grappige gezichtjes erop. Hartelijk dank voor de sponsoring van de eieren familie van Luttikhuizen.

Om 12.30 uur gingen alle leerlingen huiswaarts met een goed gevulde buik. De ouderraad bedankt alle hulpouders en leerkrachten voor het doen slagen van deze leerzame en gezellige Paasochtend.

woensdag 4 april

Deel dit bericht