Henk Kamphuis met pensioen

Terwolde- Henk Kamphuis, een bekend gezicht in Terwolde, is sinds jaar en dag automonteur in Terwolde. Na bijna 40 jaar sleutelen, mag Henk nu uiteindelijk met 66 jaar met pensioen. De laatste jaren werkte Henk bij Garage de Smederij. Eigenaar Hendri Speldekamp spreekt lof over Henk. "Op het moment dat ik het werk niet meer aankon was Henk er om me te helpen. Hij heeft onze groei van dichtbij meegemaakt."

“De moderne techniek was niet altijd makkelijk,” aldus Henk, “maar APK keuren en onderhoudswerkzaamheden gaan me goed af.”

Ook zijn hobby autocross blijft hij volgen en zal zeker niet stilstaan. Henk is nog steeds een belangrijke schakel in een crossteam in Terwolde.

Of Henk echt stopt? Dat dacht hij van niet. Henk zal nog regelmatig in de werkplaats aanwezig zijn om te keuren en andere werkzaamheden te verrichten.

“Wellicht een tandje minder, maar zolang ik nog goed kan wil ik graag verder!” Eigenaar Hendri Speldekamp ziet Henk ook nog graag terugkomen, dus een samenwerking blijft er wel in zitten.

woensdag 9 mei

Deel dit bericht