Herdertjestocht en kerstmarkt

Voorst- Kom alvast in de kerststemming op de kerstmarkt op vrijdag 8 december in en rond De Benring. De markt begint om 15.00 en duurt tot 20.00 uur.

Vorig jaar was het een experiment, maar dat is zo goed bevallen dat dit jaar opnieuw gekozen is voor De Benring als locatie. In het woon-zorgcomplex zijn diverse kramen te vinden met onder meer kerststukken en grafstukken, streekproducten, boeken, handwerk, houtwerk en sieraden. In De benring is alle ruimte om elkaar te ontmoeten en een drankje of een kop warme chocolademelk te drinken. Binnen, of rond de vuurtjes die buiten branden.

De kerststal wordt ook opgebouwd waarin ezel Joris en de schaapjes om de kribbe staan. Voor de kinderen is er genoeg te doen! Zij kunnen meerijden op de ezel uit de kerststal of een broodje bakken boven het kampvuur. Hiervoor wordt een kleine bijdrage gevraagd. Ook is er elk uur de gelegenheid om samen kerstliederen te zingen. Sfeer genoeg dus voor iedereen.

De Benring is ook het startpunt van de herdertjestocht.

Herder Simon neemt de kinderen mee op een tocht van ongeveer 15 min langs het kerstverhaal. Zo komen ze onderweg de herbergier tegen en de Wijzen. De route rondom de Benring wordt verlicht met honderden potjes met kaarsjes. De herdertjestocht wordt gelopen vanaf 16.30 tot 19 uur.

Iedereen van harte welkom!

woensdag 29 november

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws