Herfstwandeling van OBS De Dalk

Klarenbeek- Afgelopen vrijdag 27 oktober was het weer zover: de kinderen uit groep 1, 2 en 3 hebben de laarzen aangedaan en zijn met de juf en een aantal moeders naar het bos gelopen voor de jaarlijkse herfstwandeling.

De klassen liepen langs het mooie hertenkamp vlakbij de bosrand. De hertjes hebben lekker van het meegenomen brood gegeten. Ook vonden de kinderen het leuk om naar de eenden te kijken. Daarna liepen de kinderen zo gezellig met elkaar het bos in. Onderweg werden er uiteraard leuke liedjes gezongen.

Iedereen kreeg een lekkere beker koude of warme chocolademelk. Uiteraard werd iedereen ook voorzien van een heerlijk koekje. Na dit alles zijn de klassen op zoek geweest naar mooie blaadjes, eikels, beukennootjes. Er waren nog veel meer mooie dingen die de kinderen kunnen gebruiken voor de herfst knutselwerkjes waar ze nu druk mee aan de slag gaan.

Samen zijn de kinderen ook druk met de takken aan het sjouwen geweest. Ze hebben met elkaar een echte hut gemaakt! Uiteraard was dit tot ieders grote plezier!

De leerkrachten willen de moeders bedanken voor het mee wandelen en de Ouderaard bedanken voor het lekkers.

woensdag 1 november

Deel dit bericht