Het gaat weer spoken in Klarenbeek

Klarenbeek- Nadat eind 2016 vele onsterfelijken zich in de Klarenbeekse bossen hadden verschanst, vormen deze bossen op zaterdag 26 januari 2019 het decor voor het beruchte Horror.

Horror Circus

Heb je nog nooit een Horror Circus artiest van dichtbij gezien, maar wil je dit wel eens ervaren… Dat kan, want ook dit keer stelt Jeugdclub Klarenbeek alle durfallen van jong (circa 4 jaar) tot oud (circa 88 jaar) uit Klarenbeek en omgeving in de gelegenheid om mee te lopen in een tocht. Hierbij bestaat dan een grote kans om de artiesten van het Horror Circus persoonlijk te ontmoeten. Omdat de Jeugdclub niet voor de daden van de circusartiesten kan instaan, is het alleen verantwoord om volgens duidelijke voorwaarden de bossen te betreden…

Voor de jongste durfallen is er een vrolijke lichtjes Lampionnentocht uitgezet door bebouwde kom en over bredere bospaden. Je gaat hierbij in groepjes met een lampion onder begeleiding van een ouder of andere volwassenen kennismaken met een aantal goedaardige en vriendelijke artiesten van het circus. Deze route start om 17.30 uur.

Voor de wat oudere jeugdigen en dappere volwassenen is er vanaf 19.00 uur de Spooktocht. Ook deze route wordt in groepjes gelopen en brengt je in contact met vele Circus artiesten, die je zelfs bij daglicht nog niet tegen het lijf wilt lopen.

Alle routes starten vanuit Het Boshuis, aan de Kerkweg 2 te Klarenbeek. Hier kun je onder het genot van muziek, een drankje en een hapje vooraf moed verzamelen en na terugkomst je ervaringen delen.

Durf jij de ontmoeting aan?

Houd dan zaterdag 26 januari 2019 in je agenda vrij, want deze kans wil je niet missen. Je kunt je opgeven tot en met 12 januari via de volgende link: https://goo.gl/forms/wQMmYsDMSMj25RP53. Let op vol is vol, dus geef je snel op.

Tip: Meld je sportteam, vriendengroep of buurt als groep aan, dan kun je samen lopen.

Voor meer informatie zie onze Facebookpagina: spooktocht jeugdclub Klarenbeek. Voor vragen kan ook gebruik gemaakt worden van ons emailadres: spooktochtjck@gmail.com

woensdag 9 januari

Deel dit bericht