Honderdste leerling op De Wiekslag

Voorst- Op maandag 5 februari is Carlijn Schulte als 100e leerling op De Wiekslag gestart. Carlijn heeft vanaf 2-jarige leeftijd op de peutergroep van De Wiekslag gezeten en kent de school al goed. Vandaag mocht ze dan echt beginnen op school en daar was ze zeker wel aan toe. Carlijn vond het allemaal erg spannend: jarig en de 100e leerling. In gezelschap van haar ouders werd ze toegezongen en mocht ze alle leerlingen trakteren. Alle leerlingen kregen bovendien een etui met een labeltje: 100e leerling.

De Wiekslag telt momenteel 100 leerlingen, een prachtig aantal maar de groei stopt hiermee niet. Leerling nummer 101 begint binnenkort al weer met wennen.

Op De Wiekslag zijn ze volop in ontwikkeling om het beste uit de leerlingen te halen. De Wiekslag biedt een veilige en uitdagende omgeving waar spelend leren, ontdekken en samenwerken hand in hand gaan. Momenteel wordt ook gewerkt aan een pilot om de verwerkingsstof middels digitale middelen aan te bieden. De kinderen van groep 4 tot en met 8 werken hierbij met tablets om de verwerkingsstof op maat te maken.

Wilt u meer zien of horen van onze school? Kom dan naar onze open dag op 14 maart.

woensdag 7 februari

Deel dit bericht