Hulpdiensten worden ingeschakeld voor Speelweek Teuge

Teuge- De zomer loopt ten einde en dat betekent dat het volgende week weer tijd is voor de Speelweek. Dit jaar is het thema hulpdiensten en deze zijn allemaal ingeschakeld om er weer een super toffe week van te maken voor de kids.

De kinderen zullen dit jaar alles te weten komen over het werk van deze hulpdiensten, ook zullen alle activiteiten in het teken staan hiervan.

Op maandag 19 augustus worden alle kinderen en hun handige, creatieve ouders verwacht om de Speelweek af te trappen. Traditioneel worden er hutjes gebouwd om het terrein om te toveren tot een heus Peco kinderdorp. Als alle hutjes staan kan de week beginnen. Wat er die week precies allemaal gaat gebeuren blijft nog even geheim maar het belooft een leuke, interessante week te worden. Een aantal activiteiten staan vast zoals dat er voor de peuters en kleuters woensdagochtend de knutselochtend plaatsvindt. Op woensdag avond kunnen de kinderen hun talenten laten zien tijdens de jaarlijkse playbackshow en op donderdag wordt er een grote waterbaan opgezet. Op vrijdag wordt iedereen verwacht in de outfit van zijn of haar favoriete hulpverlener en op vrijdagavond mag er overnacht worden in de hutjes.

De speelweek is dit jaar van 19 t/m 24 augustus op het evenemententerrein naast Peco. Voor een uitgebreider programma en meer informatie, kijk op www.sjwpeco.nl. Graag tot volgende week !

woensdag 14 augustus

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws