Humoristisch Kerstmusical Broodnodig

Klarenbeek- De humoristische kerstmusical Broodnodig wordt 8 en 9 december voor en door Klarenbekers en omgeving ten tonele gebracht in Het Boshuis in Klarenbeek. Het begon met een vrolijk kriebeltje, het kriebeltje groeide uit tot een ware passie die niet te stuiten was door ieders enthousiasme. De grote droom van Wil Berends gaat nu werkelijkheid worden!

Zal de Pater het kindje Jezus vinden? En, wat heeft een kameel daar nou mee te maken? Wat zeg je? Een lovergirl in het verhaal? Hebben we het hier nou echt over het Broodnodige kerstverhaal?

De toneelgroep nodigt u van harte uit naar deze musical te komen kijken en luisteren. Ongetwijfeld weet deze humoristische musical de broodnodige kerstboodschap u hartverwarmend te raken op zaterdagavond 8 en zondag 9 december 2018 in het Boshuis, Kerkweg 2 in Klarenbeek.

Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen á €6,- vanaf maandag 5 tot en met 30 november (dus niet vanaf de herfstvakantie) bij: Wolters Tweewielers Klarenbeekseweg 102, Plus Imanse, Hoofdweg 86 en bij Marietje Hobert, Zutphenseweg 33, tel 3012138 in Klarenbeek Aan zaal kost een kaart €7,50. Neem voor meer informatie contact op via 506-2591 of 301-2442.

woensdag 31 oktober

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws