IJsbaan aan de Kampweg wordt verder aangekleed

Nijbroek- De mensen van IJsclub Nijbroek Vooruit zijn al weer bezig om de mouwen op te stropen voor het komende schaatsseizoen. Op de zaterdagen 17 en 24 november worden zoveel mogelijk vrijwilligers opgeroepen om helpende handen toe te steken bij de vorig jaar in gang gezette aanleg van nieuwe parkeerplaatsen en verdere uitbouw van de utiliteitsvoorzieningen.

Langs de Kampweg is de afvoersloot (onderduikerd) gedempt, De gronden die zijn aangevoerd zijn inmiddels voldoende ingeklonken, zodat nu, voor de aanvang van het winterseizoen, de geplande parkeervakken kunnen worden afgewerkt. Bovendien zal hekwerk worden vernieuwd, stoepen worden aangelegd en een nieuwe septictank voor de riolering worden geplaatst. Al met al wordt het weer een serieuze klus. De mensen die bij de organisatie van de onderhoudswerkzaamheden zijn betrokken, zien daar gelukkig niet huizenhoog tegenop, zij weten dat eendachtig samenwerken bergen kan verzetten en vertrouwen er op dat dit ook dit jaar weer daadwerkelijk uitgevoerd kan worden.

Vrijwilligers worden verzocht zich aan te melden bij Gerrit Bouwman, telefoonnummer 0650280670, zodat vooraf een zo sluitend mogelijke planning van de werkzaamheden kan worden gemaakt.

woensdag 7 november

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws