Inloopochtenden, wandelen en kerstsluiting MFC

Klarenbeek- Op woensdagochtend 20 december was er een gezellige workshop kerststuk maken. Er zijn geweldige creaties ontstaan en natuurlijk was er veel gezelligheid. Deze woensdag was de bibliotheek voor het laatst. Via http://www.coda-apeldoorn.nl/bibliotheek/ of https://www.bibliotheekbrummenvoorst.nl/ kunt u informatie vinden over de bibliotheken in Apeldoorn of die van Twello. Op woensdagochtend staat bij OBS de Dalk de boekenbus van 09.00 tot 10.00 uur, hier kunt u ook meer informatie vragen.

Ook werd er weer een mooie wandeltocht gelopen van ongeveer 8 kilometer. Op 3 januari 2018 is het MFC gesloten. Woensdagochtend 3 januari wordt er wel weer gewandeld. Er wordt om 9.30 uur verzameld bij het MFC en de wandelroute wordt afgesloten met een kop koffie bij Restaurant Pijnappel. Ook deze route zal rond de 8 kilometer zijn. Opgeven is niet nodig!

Op 10 januari 2018 is het MFC weer geopend en beginnen we met een leuke informatieochtend door dierenarts de Driehoek. Op 17 januari proosten we samen op 2018 met de Nieuwjaarsborrel. Deze ochtend is ook van der Burgh acupunctuur aanwezig om te vertellen over acupunctuur.

De nieuwe kalender voor 2018 is te vinden in het MFC, bij de Plus en hij hangt bij de Huisarts. Ook is de kalender met alle activiteiten te verkrijgen via inloop@mfcklarenbeek.nl.

woensdag 3 januari

Deel dit bericht