Inschrijving volksspelen Klarenbeekse Kermis geopend

Klarenbeek- Op zaterdag 19 augustus en zondag 20 augustus vinden traditiegetrouw de volksspelen plaats tijdens de Klarenbeekse Kermis. De spelen starten op beide dagen om 14.00 uur. Op zaterdagochtend vinden de kinderspelen plaats, waarbij iedereen die in groep 5 t/m groep 8 van harte welkom is om deel te nemen aan het zeskamp.

Tijdens de volksspelen vinden er verschillende spellen plaats: cross-the-swimming-pool, het ouderwetse slingerbal, the dizzy storm trail en de deelnemers gaan voetballen met ballen die een maatje groter zijn dan jezelf. Deelnemen aan de volksspelen kan met een eigen team (minimaal 6 en maximaal 8 personen), maar deelnemers kunnen zich ook individueel opgeven. Inschrijving kan vooraf per mail (volksspelen@ovk-klarenbeek.nl) of op zaterdagmiddag vanaf 13:30 uur op het kermisterrein. Deelname is vanaf 14 jaar en geschiedt op eigen risico. Aanmelden voor de kinderspelen kan via kindercomite@ovk-klarenbeek.nl. Vermeld daarin naam, leeftijd groep. Om 9.45 uur verzamelen de deelnemers op het kermisterrein, vanaf 10.15 uur starten de spelen.

Programma Klarenbeekse Kermis 2017
De Klarenbeekse Kermis vindt dit jaar plaats op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 augustus. Op vrijdagavond start het weekend met het vogelschieten. Om 18.30 uur wordt het kermisweekend officieel geopend, waarna Kroepin optreedt. Op zaterdag vindt naast de Kermistoertocht ook de kinderspelen en de volksspelen plaats. In de avond treden Buurman en Buurman op. Tickets en munten zijn dit jaar voor het eerst online verkrijgbaar.
Meer informatie en tickets: www.ovk-klarenbeek.nl

woensdag 9 augustus

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws