IVN-heidewandeling

Regio- De tijd van paarse heidevelden komt er weer aan. De fraaie aanblik van het landschap is een belangrijke reden om er op bezoek te gaan. Daarnaast is daar echter nog veel meer te beleven. Talrijke andere planten en ook dieren maken er deel van uit.

Op zondag 11 augustus houdt IVN-Eerbeek en omstreken een wandeling van circa 2,5 uur over de Zilvense heide in de Loenermark. Om 14.00 uur vertrekken de deelnemers in groepjes onder begeleiding van IVN-natuurgidsen. De start heeft plaats aan het einde van de asfaltering van de Imbosweg op Groenouwe bij Loenen

Aan deze natuurwandeling kan iedereen gratis deelnemen. Aanmelden vooraf is niet nodig. Wie na afloop zijn waardering voor de geboden rondleiding tot uitdrukking wil brengen, kan, geheel vrijblijvend, een bijdrage deponeren in de aanwezige bus. Nadere informatie over deze wandeling is verkrijgbaar bij de eerste gids, Chris Holtslag, tel 0313 653113. Ook op www.ivn-eerbeek.nl zijn meer gegevens te vinden, onder meer een kaartje met de exacte vertrekplaats.

woensdag 7 augustus

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws