Jongerenconcert 5 september 2019

Twello- Op donderdag 5 september, de vooravond van het Klompenfeest, is weer het inmiddels welbekende Jongerenconcert. Het concert heeft als doelstelling jonge aankomende muzikale talenten een podium te bieden en natuurlijk ook om mooie optredens ten gehore te brengen. Ook dit jaar is er weer een keur aan jong talent dat van zich laat horen. Deze week kunt u lezen over Eline Harleman uit Twello.

De 19-jarige Eline Harleman is altijd erg creatief geweest. Al van kleins af aan is ze bezig met boeken schrijven en tekenen. Toen ze naar de middelbare school ging, kwam er nog een creatieve hobby bij: muziek. Zingen deed ze stiekem al weleens onder de douche, maar toen ze op de havo muziekles kreeg en hier een aantal muzikale vriendinnen leerde kennen, kwam ze steeds meer los. Ze leerde piano en gitaar spelen en zong steeds meer. Haar passie voor schrijven en muziek combineerde ze door haar eigen nummers te schrijven, waarvan ze er ook eentje gaat spelen tijdens het jongerenconcert.

Inmiddels is ze bezig met het oprichten van haar eigen merk Lien, waarin ze al haar creatieve passies tot uiting wil brengen. Met het merk maakt ze onder andere sieraden, tekeningen en gedichten. In de toekomst wil Eline ook de muzikale kant op met haar merk.
Lien heeft een eigen Instagram- en Facebookaccount, onder de naam @blijmetlien. Eline heeft vorig jaar ook opgetreden tijdens het Jongerenconcert en maakte grote indruk met een door haar zelf geschreven en op muziek gezette song over de Watersnoodramp. Reden dat we haar dit jaar graag weer terug wilden zien. Eline begeleidt zichzelf op gitaar of piano.

Noteer al vast in uw agenda: donderdag 5 september Jongerenconcert. Aanvang 18.45 uur in de Dorpskerk te Twello. Kaarten à € 5,- (inclusief consumptie) kunt u kopen bij Primera Oonk, Multimate Klunder of ’s avonds aan de kerk.
Volgende week kunt u lezen over het derde optreden tijdens dit Jongerenconcert van Emma van der Scheer met begeleiding van Lilian Phan. Het belooft weer een mooi programma te worden.

woensdag 21 augustus

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws