Juf Ellen neemt afscheid van “haar” kinderen

De Vecht- Vorige week heeft juf Ellen de Haan, directeur van de Brede school Antonius in de Vecht en Sint Martinus in Bussloo, afscheid genomen van “haar” kinderen op de Antoniusschool. Vooruitlopend op het officiële afscheid middels een receptie voor iedere betrokkene hadden de kinderen van de Antoniusschool een compleet afscheidsfeest in elkaar gestoken middels een uitgebreide circusvoorstelling op het podium op het schoolplein.

De kinderen hadden zich niet alleeen creatief en fysiek uitgesloofd om er een waar spektakel van te maken, zij hadden zich ook in begeleidend en verbindend opzicht volledig voorbereid. De circusdirecteuren wisten niet alleen alle acts op meesterlijke wijze aan elkaar te breien, zij wisten tussen de vele spannende acts elke keer weer de lachspieren van het publiek en vooral natuurlijk van juf Ellen te prikkelen. De voorstelling was meesterlijk uitgevoerd, compleet met acrobaten, clowns, wilde dieren en heel veel verschillende vaardigheden.

Dankwoord

In het dankwoord van juf Ellen verwees zij naar het vele plezier dat zij in de afgelopen vier jaar binnen de muren van de school op de Vecht had ervaren. Zij is duidelijk trots op de diverse processen die zij in gang heeft gezet, waarvan zij hoopt dat die in de toekomst verder uitgebouwd zullen worden en hoopt, ook in haar komende baan als onderwijsadviseur IJsselstreek nog regelmatig voeling met “haar” kinderen en natuurlijk haar oud-collega’s te blijven houden. Als afscheidscadeau kreeg ze van de kinderen een door hen zelf getimmerde reusachtige plantenbak met in houd cadeau, terwijl zij aan de school een portret met inspirerende tekst gaf.

woensdag 29 mei

Deel dit bericht