Kerstconcert Dorpskerk Voorst

Voorst- Al 69 keer is er een Kerstconcert geweest met medewerking van het fanfarekorps en een groot koor, gevormd uit de koren Zanglust Empe, Zangkoor Voorst en Zingt den Heer. Traditie is mooi, maar afwisseling en verjonging heel belangrijk, daarom is ditmaal het Kinderkoor Klarenbeek onder leiding van Alette van den Brul uitgenodigd. Het concert vindt plaats op zondag 16 december en in verband met het kinderkoor begint het dit keer om 19.00 uur. De kerk gaat om 18.30 uur open.

Hierbij zijn nog heel jonge kinderen. Deze kinderen zullen mede het licht in de kerk brengen. Het grote koor, dit keer onder leiding van Maarten Romkes, samen met de fanfare onder leiding van Alfred Willering, laat u genieten van hun gezamenlijk optreden, maar ook treden ze ieder solistisch op.

Gert Oldenbeuving laat horen, wat een prachtig orgel de kerk rijk is, samen met Justin Plomp op zijn trompet. Het koor wordt ondersteund door pianobegeleiding van Roel Praas. Een zeer gevarieerd programma ligt voor u, waarin u niet alleen mag luisteren naar wat er wordt geboden, maar ook zelf kunt meezingen. De algehele leiding ligt dit jaar in handen van dirigent Maarten Romkes.

Entree is gratis, wel kunt u bij het uitgaan van de kerk een vrijwillige bijdrage doneren, zodat volgend jaar het 70ste concert georganiseerd kan worden. In het Dorpshuis genieten we na onder het genot van een glaasje glühwein.

woensdag 5 december

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws