Kerstmarkt in Klarenbeek

Klarenbeek- Nog even en dan is het zover: de Kerstmarkt in Klarenbeek. Iedereen is welkom om op zaterdag 15 december een kijkje te komen nemen. De jaarlijkse Kerstmarkt is immers altijd weer een gezellig gebeuren in en rond de kerk van Klarenbeek. Om precies 10.00 uur zal de klok van de kerk luiden en gaan de deuren open.

Voor een mooie kerstboom, een bloemstuk, rouwtak, alsook voor leuke creaties voor de vogels bent u weer aan het goede adres! En een kopje koffie met een oliebol of eigen gebakken cake of eventueel koek gaat er natuurlijk ook altijd wel in.

Daarna nog even heerlijk snuffelen tussen de ‘brocante’ of de kraam met allerhande kerstspullen. Of een gokje wagen bij de ‘lootjeskerstboom’ of de kerstboom met vakjes. Wie weet gaat u met een mooie levensmiddelenmand naar huis of met een andere leuke prijs! En dat terwijl u luistert naar kerstklanken van enkele leden van de muziekvereniging Klarenbeek of naar orgelspel. Zo tussen de middag is het dan wel tijd voor een bord boerenkool of zuurkool. En vergeet ook niet om de erwtensoep of bruine bonensoep te proeven.

Voor kinderen is er een tafel om te knutselen en natuurlijk is de grappige grabbeljurk er weer!

Het boekenassortiment is dit jaar volledig vernieuwd en er zijn dit jaar mooie fotokaarten te koop. En ook de Kerstman is dit jaar weer van de partij! Hij heeft vast nog wel een glaasje glühwein voor u in de aanbieding.

Kortom, hartelijk welkom in het kerkgebouw aan de Woudweg 121.

woensdag 5 december

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws