Kerstmarkt kerk Klarenbeek

Klarenbeek- Op zaterdag 9 december wordt in Klarenbeek traditiegetrouw weer de kerstmarkt gehouden bij de Protestantse kerk aan de Woudweg. Binnen en buiten worden diverse verkoopkramen ingericht, waar op uiteenlopend gebied allerlei aangeboden wordt. Er zal zeker iets te vinden zijn voor een gezellige kerst bij u thuis of voor een leuk cadeau aan een ander.

De kwaliteit van de kerstbomen, kerststukken en rouwtakken zijn inmiddels alom bekend.

Tegen het middaguur zal de geur van de heerlijke stamppot- en erwtensoep maaltijden u uitnodigen te blijven eten in het kerkgebouw. Wilt u liever een maaltijd ingevroren meenemen huis, dan is dat ook mogelijk. Er zijn mooie prijzen te winnen bij de diverse verlotingen.

Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen tijdens de kerstmarkt kaarten en kaarsen versieren. Natuurlijk zijn er ook weer de oliebollen en appelbeignets, heerlijk ter plaatse onder het genot van een kopje koffie of chocolademelk. U kunt ze ook meenemen naar huis. Vooraf bestellen is dan handig. Dat kan via de mail: info@kerkklarenbeek of telefonisch: 055-3600064. Gezien de ervaringen van andere jaren en ook gezien de enthousiaste voorbereiding van velen belooft de kerstmarkt weer een gezellig gebeuren te worden, een morgen om elkaar onder het genot van een kopje koffie weer eens even te ontmoeten en met een aankoop de kerk van Klarenbeek een steuntje in de rug te geven om het gebouw te kunnen onderhouden.

De markt is open vanaf 10.00 uur en zal duren tot 13.00 uur.

woensdag 6 december

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws