Kerstschrijfworkshop bij Kunstkring in Twello

Twello- Op woensdagavond 12 december vanaf 19.30 uur is er de laatste schrijfworkshop van dit jaar bij de Kunstkring. Aan de schrijftafel van het galeriecafé van de Kunstkring aan de Dorpsstraat 11a in Twello kunnen deelnemers hun schrijfhart laten stromen. Deze keer kan men herinneringen ophalen aan Kerst.

In een kleine, veilige groep schrijven ze aan de hand van inspirerende schrijfopdrachten mooie teksten. Inschrijven kan tot uiterlijk 7 december. U heeft de unieke kans het jaar af te sluiten met schrijven en daar voor altijd plezier van te hebben.

Deze schrijfworkshop is er een in de reeks ‘schrijven met je hart’. Je schrijft vooral voor jezelf. De schrijver is immers de held(in) in zijn of haar eigen verhaal. Deze keer is het workshopthema: Kerst. Ook in deze donkere dagen is er licht te vinden en daarom is het goed het jaar te eindigen met het uitdagen van je creatieve brein. Door bepaalde zaken op te schrijven schep je orde in de chaos. Je schrijft voor jezelf in deze laagdrempelige en ontspannende workshop. Met het schrijven komt er orde in je denken en komen de mooie verhalen tevoorschijn.

Deelnemers zijn vaak verrast door hun eigen en andermans teksten, zo is de ervaring. De Kunstkring nodigt u uit: kom lekker meeschrijven op het thema van de avond met inspirerende oefeningen en opdrachten. Je overwint je kritiekduiveltje en ontwikkelt lef. Deze los te volgen workshop is de laatste voor dit jaar, maar ook in het nieuwe jaar op 16 januari 2019 is er weer een.

Kosten voor de workshop zijn slechts €15 euro per avond inclusief koffie en thee. Ingang voor de workshop is aan de achterkant van het gebouw, bij deur van OKV. Meer informatie kunt u aanvragen op onderstaande website. Aanmelding verplicht via het contactformulier op de website onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer: www.lisvandergeer.com/contact

woensdag 5 december

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws