Klarenbeekse Vakantie Speelweek klaar voor de start

Klarenbeek- Over een paar dagen is het zover: de Klarenbeekse Vakantie Speelweek (KVS). Dit jaar wordt al weer het 5-jarig jubileum gevierd, daarom is gekozen voor het thema FEEST! De KVS vindt plaats van maandag 13 tot en met donderdag 16 augustus 2018, evenals voorgaande jaren achter op het terrein van basisschool De Dalk. Er is elke dag voor iedereen - jongen of meisje, jong of iets ouder -, heel veel leuks te doen en te beleven. Kortom: een vakantie in je eigen dorp die je niet gauw vergeet.

Al vele kinderen van 4 tot en met 12 jaar (groep 1 tot en met 8 van het afgelopen schooljaar) hebben zich aangemeld voor de vierdaagse speelweek met spel, sport, muziek en vermaak. Waarbij natuurlijk het hutten bouwen met pallets voor velen het belangrijkste onderdeel van de week vormt.

Er is het afgelopen jaar door vele enthousiaste vrijwilligers weer ontzettend veel werk verricht om alles op touw te zetten en er staat weer een superleuk programma in de planning.

Programma
Alle dagen van de speelweek starten om 09.30 uur en duren tot 16.00 uur. De donderdag, de afsluitende dag, start om 14.00 uur en zal in de avond tussen 17.00 en 20.00 uur worden afgesloten met heus KVS-festival, waarbij ook ouders, andere familieleden en bekenden van de kinderen van harte welkom zijn. Op de eerste drie dagen dienen de kinderen zelf een lunchpakket mee te nemen, op de laatste dag wordt er voor een maaltijd gezorgd. Voor de kinderen uit groep 1 bleken de afgelopen jaren 4 dagen speelweek toch wel heel vermoeiend te zijn. Daarom is voor de kinderen die het afgelopen schooljaar in groep 1 zaten, de speelweek ingekort tot 2 dagen, namelijk de dinsdag en de donderdag.

Aanmelden
Mocht je je kind(eren) nog niet aangemeld hebben, ga dan naar www.facebook.com/kvsklarenbeek (ook voor niet facebook gebruikers toegankelijk) en gebruik de link die daar wordt genoemd. De kosten voor deelname bedragen 3,50 per kind per dag en 12,- voor deelname op vier dagen. De kosten voor deelname dienen vooraf via een overschrijving te worden voldaan. De eerste dag krijgen de kinderen dan een polsbandje dat de hele speelweek gedragen moet worden.

Hulp
Voor de opbouw op zaterdag 11 augustus, maar vooral voor het opruimen op vrijdag 17 augustus, is de organisatie nog op zoek naar helpende handen. Een hele dag, een halve dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom! Spontane hulp is ook altijd prima, maar voor de organisatie is het handig om te weten op wie ze kunnen rekenen. Als je wil en kan helpen, laat het dan even weten via kvsklarenbeek@gmail.com. Ook enthousiaste opa’s, oma’s en andere vrijwilligers zijn hierbij van harte welkom.

woensdag 8 augustus

Deel dit bericht