Klaver 5 gaat verhuizen

De Vecht- De spelers van Klaver5 zijn er klaar voor en nemen u graag mee tijdens hun verhuizing en alle ongemakken die daarbij voorbij komen. Richard en Dorris hebben een leuke boerderij op het oog met ruimte voor praktijk aan huis. Tijdens de laatste bezichtiging komt bemoeizuchtige buurvrouw Zijtveld langs om de nodige informatie te geven over de vorige bewoners en de buurt. maar of Richard en Dorris daar nu echt blij van worden?

Voetstappen en rinkelende telefoons maken de verwarring compleet. Familieleden Koos en Bets komen ook al vast langs om hun oordeel over de boerderij te geven. Ook verhuizers Sjaak en Ruud hebben de nodige kritiek en bemoeien zich graag met de secretaresse van Richard. Maria zorgt met een boodschap voor paniek en verwarring en KPN monteur Nathalie vind dit alles wel komisch en doet het dan ook rustig aan met haar werkzaamheden. Op verzoek van Bets komt het spiritistisch medium Mathilda Hoekstra langs om haar oordeel te geven over het huis buurt en de toekomstige bewoners.

Een voorstelling die niemand wil missen. Met de nodige geluidseffecten maakt het een avond waar u zeker van zult genieten en Klaver5 hoopt u dan ook te mogen begroeten op 16 maart in dorpshuis De Bongerd in Welsum of op 22 of 23 maart in zaal de Groot in De Vecht. U kunt kaarten reserveren voor beide locaties bij Heidy Berenschot 0612243959 Reinie Wijngaards 0625104176 of Carolien Elders 0571292502 of via mail: klaver5toneel@gmail.com. Tevens in de voorverkoop bij Boekhandel Oonk in Twello (voor beide voorstellingen) de Bongerd in Welsum of zaal de Groot in De Vecht en natuurlijk ook op de avond zelf aan de kassa.

woensdag 6 maart

Deel dit bericht